Wednesday, March 16, 2011

All the little things that matter

Päivitän tässä nopeasti, kun viime iltana tuli otettua muutamia kuvia:


Aloitetaampa...yksi ilta löysin yllä olevan piirrustuksen mun luonnosvihon välistä, ja aloin miettimään, että mikä/mistä tää on... No, tulin siihen tulokseen, että yhdellä lukion kuviskurssilla piti tehdä viivasotkua paperille, ja alkaa hahmottamaan sieltä jotain kuvioita yms.. Tulihan sitä löydettyä, mutta osittain jäi etsiminen kesken.(Ihan mielenkiintoisia "löytöjä").


Olipa kerran tiistai -ja mun ja miun mussun vuosipäivä. Käytiin kahvilla, ja vastustettiin kirjotusten vapaa-ajan kontrollointia, eli pitkästä aikaa olimme koko illan yhdessä. Koulun loppuessa tehdään kyllä vielä jotain hehkeämpää!

Illalla otin sitten myös kuvia, kun kerrankin olin jaksanut laittautua edes vähän. Kokeilin Max Factorin uutta luomivärikynää, jonka tilasin Nelly.comista. Lopputulos ihanan kimalteleva, ja rajauskynäkin tarttui paremmin.
Tuntien kuluessa meikki kuitenkin kärsi, koska mitään pohjusta ei ollut alla, eikä kyseisen luomivärin koostumuskaan kaikista kehuttavinta ollut.

Tähän mennessä kirjoitukset ovat menneet suht. ookoosti, mutta äikän esseekoe jäi ehkä vähän kaivertamaan. Aiheita oli presidentistä leppoisaan elämiseen, mutta tulipa sitten mentyä sieltä, missä aita ei todellakaan ollut matalimmalla... kirjoitin valmiin otsikon pohjalta taiteesta tiennäyttäjänä. Hyvä ja lupaava aihe oli, mutta jäi sellanen kutina, että kirjoitin liian huolettomasti kielioppia raiskaten. Tyytyväinen olen kuitenkin siihen, että esseestäni tuli kuitenkin tyyliltään/sävyltään enemmän kaunokirjallinen kuin yleensä esimerkiksi aineiston pohjalta kirjoittaessa. Jos olisin tarttunut vaikka siihen presidenttitehtävään, niin tuloksena olisi ollut varmasti hajottavan tylsä reealivastaus.




                                         Parempaa pusuilukuvaa odotellessa löytyi tälläinen. <3


Kyllä, tästä postauksesta tuli aika pärstäpainotteinen, mutta webcamissakin on oma ihanuutensa.

2 comments:

  1. Toi viivatyö on aikas jännä, erityisesti nappaa toi fisu, lyhtypylväs (tulee mieleen moskovan valot :D ) ja sitten noi rindet ja silmät. herättää muutenki kivasti tunteen sekavasta mielenharhailusta ja ristiriitaisuudesta

    ReplyDelete
  2. Ai hitto sun piirustustaito! :D
    Plus, ihanasti oot meikannu ja tukka upeesti :D (y)

    ReplyDelete