Monday, May 2, 2011

Disco Inferno

                                            Pääsiäismunista kuoriutuneet hello kittyt toivottaa teidät blogivisiitille.


Vappukuulumisia ja muutama muu kertomus.
Vappu tuli vietettyä klassisen kaavan mukaan, eli ensiksi ajattelin jäädä vaan kotiin ja ottaa rennosti alkoholiakaan sen enempää kuluttamatta, mutta kuinkas sitten kävikään. Kaveri nouti mut töidensä jälkeen, ja sitten lähdettiin puolentunnin varoitusajalla liikenteeseen. Hätävarantoa oli muutaman siiderin verran, mutta 80% viinahan sen varsinaisen siunauksen illalle antoi. Mielikuvistanne huolimatta en kuitenkaan ollut missään oksennustuubassa ja omissa maailmoissani, vaan kokonaisuudessaan ilta oli varsin onnistunut.
Vaatteetkin istuivat kerrankin olosuhteisiin nähden hyvin, sillä tajusin suosiolla jättää satiinimakkarankuoret kotiin, ja vaihtaa päälle kirppikseltä kaivetun löysän niittitopin ja harmaanmustan H&M:n trikoofarkkuhameen. Tylsää, mutta ei tällä paikkakunnalla ainakaan voi alipukeutua.


Muuten viikko on alkanut varsin rauhallisesti ja omalla painollaan, töissä olin tänään iltavuorossa ja tunnit kuluivat nopeasti, vaikka hiljaista näin maanantaisin olikin. Huomenna viimeisiä autokoulun teoriatunteja ja teatteriharjoitukset. Ensi-ilta ja muut esitykset alkavat lähestyä, toivottavasti eivät kuitenkaan osuisi juuri työvuorojeni päälle.

 
 "Yksityiskohtiin panostamista." Suojelusenkelitaulun ja Jack Daniels-karkkitötsän kontrasti oli liian räikeä, joten suosiolla vaihdoin noiden paikkaa huoneessani.Pölynpyyhintäoperaation voisi myös pistää aluilleen.

Suhteellisen tuoretta kuvamateriaalia. Minä puoli kymmeneltä kun tulin töistä viimein kotiin. Meikit nuhjuuntuneina ja törröttävä hammahymy. Näistä on hyvä ilta tehty.


Oon niin löytänyt Laibachin uudestaan.  Laibach- Anglia



FF-fanittamiseen kuuluu vahvasti myös Uematsun teosten silmitön ihaileminen. Phantasmagoria-Dogs on the beach

1 comment:

  1. aika kovis toi jäkäri ja enkelitaulu :D

    ReplyDelete