Friday, January 28, 2011

A Man who sold the World




Säästän teidät eeppisiltä vuodatuksilta, mutta esittelen viime viikon vaatehankintani (ei sillä että hirveä shoppailija todella olisin, mutta mitä sitä aina pihistämäänkään) :










Nätti, mutta lyhyt mekko. Kaunis ja viimeistelty leikkaus kuitenkin kompensoivat. Hintakaan ei huimannut -pienen alennusodottelun jälkeen hinta oli reippaasti tippunut yli puolet alkuperäisestä.



Ylempi koru nimipäivälahja äidiltäni.Alempi pitkän pohdinnan vaatinut ostos. Päädyin kuitenkin kassalle, kun tollaista rukousnauhan (fact right?) näköistä korua oon kauan etsinyt. Onhan toi  kaikessa blingeydessään ja kitschmäisyydessään himppasen mauton, mutta pitäähän sitä välillä repäistä...



Vihdoin ja viimein - tarpeeksi laadukkaat ja oikeansävyiset nahkalegginssit. Legginssejä oon aina vierastanu, syynä se että jalat tuntuu niissä pulleammilta kuin sukkahousuissa ja karmeimmat tyylimokat poikkeuksetta nykypäivänä liittyvät legginsseihin. Loppualennusmyynneistä nämäkin.




Poikaystäväni kirpputorilöytö (en ollut edes mukana). :D En osaa sanoa, onko toi nyt alusvaatekorsetti vai mikä viritelmä, mutta tuubitopin kanssa ajattelin käyttää. Takana myös kaunis nyöritys, mutta erityisesti noi etupuolen lukemattomat hakaset sykähdyttää mua.



                                      

Lopuksi kolmen kuvan kiva kevennys. Noi tarrat sain pikkuveljeltäni, joka puolestaan oli saanut ne joltain kaveriltaan. Tyylikkäitä tarroja, vaikka alun perin ovat jonkun mainoksen mukana tulleet..

                                               


                                                             
                                       

2 comments:

  1. phihih mul on sama leggareitten kaa tuntuu et kintut ois kauheen paksut :D
    t. arvaa kuka!

    ReplyDelete
  2. toi korsetti on aivan ihunapihuna! laita se joskus päälle niin voin tutkailla enemmän sitä, veikkaisin et se on lingerie, mut laadukkaampaa, sillee ei mtn hemelingerikorsetti... Ja ton ruusumekon jo kehuin maasta taivaisiin :}

    ps. MINÄ TIEDÄN KUKA!!

    ReplyDelete