Saturday, September 1, 2012

This is Your Hometown


Rakastan asua Helsingissä. En ehkä eniten silloin, kun joku nihkeä laitapuolen kulkija huojuen tulee liikennevaloissa liian lähelle, mutta silloin, kun ilta kääntyy yöksi, auringonlaskun vaihtuessa katuvalojen silmiinpistävään loisteeseen, mulla on erittäin kotoinen fiilis. En tiedä miksi.


Päätin siis yrittää konkretisoida tätä tunnetta kuviin asti. Kuten varmasti tiedätte, rakastan kaikkea yksityiskohtaista -kaikkea, mihin voi syventyä, mistä voi kerätä itselleen inspiraatiota ja spontaaneja kokemuksia. Jos olette esimerkiksi lukeneet kirjoittamiani runoja, tiedätte mistä puhun.


Maalattu taivas ja mitä hurjimmat kapinatarrat pylväissä. Monia niin viehättäviä asioita. Monia asioita, joiden ohi voi huomaamatta kävellä.


Viimeinen kuva rikkokoon tämän postauksen tekotaiteellisuusharmonian. Sympaattista, miten halvin lelukitara laatikoineen saa suurimman huomion näyteikkunassa.

_________________

-Translation-

My new hometown. I'm in love. There's so much to see, and I feel myself very excited and inspired.

4 comments:

  1. Kaunis ulkoasu, plussaa varsinkin omaperäisesti toteutetusta bannerikuvasta! :) Kirjoitustyylisi on kiinnostava ja tekstiäsi on siksi mukava lukea.

    ReplyDelete
  2. Hei, kiitos paljon kehuista! Mukava kuulla aina, että kirjoitustyylini miellyttää, se on välillä ollut vähän hakusessa :D ♥

    ReplyDelete
  3. Ihania kuvia ♥ oon asunu Helsingissä koko ikäni ja rakastan tätä paikka niin niin niiiiin paljon :)

    http://chiquine.blogspot.fi

    ReplyDelete
  4. Itse juuri muuttanut, ihastusta ensi silmäyksellä! :D

    Kiitos kommentista!

    ReplyDelete