Thursday, August 30, 2012

Flowerbomb


Heippa taas! Ajattelin seuraavaksi päivittää blogiin uusimmat asukuvat. Jälleen kerran.

Klikkaa isommaksi!

Kuvaamisesta puheenollen, kerron miten raastavaa kuvien ottaminen oli. Jo aikaisemmin olen maininnut, kuinka ärsyttävää on aina kuvata samalla kalteriparvekkeella -varsinkin kun päivällä tuolla metri kertaa metri-alueella on tasan yksi paikka, jossa kuvat yleensä pysyvät valon kannalta järkevinä, ja kun koko Helsinki on muutenkin kaunis paikka -ainakin pääpiirteissään.

Poikaystävälleni ei kuitenkaan sopinut, että olisimme menneet ulos ottamaan muutaman kuvan. Olisin pysynyt tyytyväisenä. Kyllä, asia on so serious, en edes ymmärrä miten rähjäiset kännykällä otetut kuvat ovat nousseet muotiin.

ON TODELLA NOLOA OTTAA KUVIA JULKISILLA PAIKOILLA. Ellei kyseessä ole ammattimainen tyyppi ottamassa maisemakuvia. Outo tilanne, pelkäätte joutuvanne taustalle, ja sitä kautta nettiin ties mihin asiayhteyksiin, mutta esimerkiksi niistä sadoista valvontakameroista, jotka tallentavat liikkeenne, ette välitä lainkaan. Just joo.


Tämä kuva on otettu sisällä, valkoista seinää vasten - yhtään ulkopuolista ei ole vahingoitettu.


Tuli tosiaan kokeiltua vähän erilaista, tyttömäisempaa tyyliä mitä yleensä. Tykkään tästä asusta kovasti, kai se on paidan ja shortsien vahva kontrasti.

Ainoa asia, jota en siedä, on shortsien lahkeenpituus!  Puoli persettä olisi näkynyt, ellei noita olisi asettanut normaalia kohtaa alemmaksi. No, vilauttelu on muutenkin mainstream juttu. Ei hetkauta suuntaan tai toiseen.


Tohon laukkuun voisi mahduttaa puoli elämää.

__________________

-Translation-

Yesterday's outfit. The shorts are totally short. Lolol.

4 comments:

  1. "en edes ymmärrä miten rähjäiset kännykällä otetut kuvat ovat nousseet muotiin."

    En mäkään. En ollenkaan!! Mutta kiva asu :>

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä! Toki kuvien räpsiminen kännykällä on tosi vaivatonta, mutta nyt vittu oikeasti se laatu...

      Mutta muuten kiitos! :)

      Delete
  2. Ihanat värit sun asussa, ja blogisi ulkonäkö on muutenkin söpön romanttinen. :D Pisteet sulle kun myönsit shortsien olevan liian lyhyet, mulla jäi tänä kesänä shortsit ostamatta juuri niiden törkeän lyhyen pituuden takia! Hyvin sanottu että vilauttelu on mainstream, tuli paljon uniikimpi olo. :)

    Kivaa tulevaa syksyä sulle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos noin perusteellisesta kommentista :) ♥

      Jep, liian lyhykäiset shortsit on tosi epäkäytännölliset ja -mukavat. Sukkahousujen kanssa menettelee, vaikka itellä tulee tosi hävytön olo oli sitten sukkikset tai ei!

      Kiitooos, samoin sulle! :>

      Delete