Wednesday, August 8, 2012

New Camera!

Elämme jännittäviä aikoja.

Tänään tein kuukausien suunnitelmista totta, varovaisin askelin astelin kamerakauppaan, ja pienen myyjän kanssa pidetyn palaverin jälkeen päädyin ostamaan itselleni järjestelmäkameran.

Kyseessä ei todellakaan ollut hetken heräteostos, vaan kallein roina, jonka elämäni aikana olen ostanut.
749 euroa on paljon -varsinkin, kun maksulliseen kouluun olen menossa.

No, sitä varten tein yli vuoden töitä. Lopussa kiitos seisoo!



Kauppa oli tietysti täynnä mitä mielenkiintoisemman näköistä hipsteripoppoota, joiden katseita välttelin uhmakkaana loppuun asti. No, samalla linjalla itsekin mentiin, en halunnut ostaa välttämättä sitä halvinta tavisjärkkäriä, jolla olisi päässyt alkuun, mutta ei metriäkään pidemmälle.
Koulussani järkätään myös valokuvausopetusta, eli nyt tai ei koskaan oli paras tilaisuus hankkia kehityksenkestävä kamera!

Tähän kameraan päädyin, Nikon D90!!

Vielä avaamattomana!


Innokas on aika kevyt sana kuvailemaan, miltä nyt tuntuu!

Haluan kovasti oppia valokuvaamisesta enemmän, sopii hyvin muiden taideharrastuksieni joukkoon!

Aikaisemmin valokuvaus on näyttäytynyt mulle elitistisenä touhuna – aina on jokin päin persettä! Jos kuvassa on oivaltava idea, tekninen toteutus on paska. Tai toisin päin. Erittäin hyvät kuvat ovat nähtävästi todella harvassa...

________________

Neiti nuhanenä autossa.

Muihin aiheisiin! Käytiin kirppiksellä, joka osoittautui suhteellisen huonoksi. Yleisin ongelmani on sopivien kokojen puute, mutta tällä kertaa pöydät oli niputettu täyteen paskaa.
Se on masentava tunne se, kun rekit notkuu beessin tai harmaan värisistä rytkyistä, eikä mitään kiinnostavaa tule näköpiiriin.

Yllärilahja poikaystävältäni. Söpö ^^
Päivän hauska juttu kuitenkin koettiin, kun poikaystäväni kertoi, että joku nainen oli tullut kyselemään: ”Rouva, näköni on vähän huono, niin paljonko tämä mekko oikein maksaa?”

HEH HEH!

_______________

-Translation-

As you can see, I got a new camera -finally! I'm really looking forward to start taking pictures and improve my skills! 

I also went 2nd hand shopping, but I found nothing. It sucked, all the clothes were really ugly!

2 comments:

  1. Oon katsellut tuota samaa kameraa, mutta ei millään oo tällähetkellä siihen varaa : D Täytyy varmaanki valita joku halvempi malli :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, vaikka olin kameraan säästänyt, en siltikään meinannut heti ostaa sitä! Sen verran kallis oli... :p mietin ja mietin!

      Toivotaan, että löytyy joku mieleinen!

      Delete