Thursday, August 2, 2012

Bruce Springsteen & The E Street Band @ Olympiastadion 31.7.


Todiste! EI KAMEROITA!

Epic! Keikkareportaasi ja kuvaräjäytys, varautukaa! Vaikea keksiä mitään asiallista johdatusta, kun tekisi mieli vain suoltaa ulos lukematon määrä ylistävää hehkutusta, miten legendaariselle keikalle onnistuin pääsemään.

En ole kirjoittamassa mitään arvostelua. Totean vain, että hienoa oli, ja täydet pisteet annan millä tahansa asteikolla. Juttu menee samalla tavalla kuin lukiossa, jossa kirja-arvostelua oli turha yrittää tehdä Harry Pottereista. Fanittamista on vaikea katsoa hyvällä, jos jotain asiapaskaa haetaan.

Mutta yli 4 tuntia ja yhteensä 38 kappaletta! Is this bus never gonna stop! Uskomatonta, että tälläistä pääsee kokemaan, pystyykö kukaan muu samaan?! Kiitos!

Ilme kuin ipanalla jouluaattona!

 Päivän asu kuvattuna tietysti vastavaloon, halusin valita tietysti jotain asiaankuuluvaa settiä. Tarkoitus oli imitoida Born In the USA-levyn kantta.


 Kenkäni olivat aivan kauheat klompottimet, mutta parempiakaan ei ollut tarjolla! Itse asiassa noi ovat mun työkenkäni. Hehe!


Syötiin Subwayssä ennen keikkapaikalle suunnistamista! Ne keksit subissa ovat se pääjuttu, uskokaapa se!

Mulla pisteli mahassa se kaikki jännitys.

Aina vähän ennen h-hetkeä, sitä funtsii, mitenkäs tämä ihmismassojen liikuttelu tällä kertaa luonnistuu -kenen enemmän tai vähemmän humaltuneen kaverin jalkoihin saan murjoutua vai lyökö eturivin hurmoksessaan kimpaantunut teinityttö mua niin kovaa kämmenelle, että tunto katoaa.

Kaikki sujui kuitenkin aivan helvetin hyvin! Okei, farkkushortseissa ja t-paidassa tuli niin kylmä, että käsiä oli vaikea ojentaa suoriksi, jatkuihan keikka yli puolenyön! Nyt tämä muisto vain lämmittää! 

So cool to be here!
 Saavuttiin paikalle joskus vähän ennen neljää, mikä oli juuri sopivin aika! Odottavan aika ei ollut pitkä, ja lämppärikin oli mitä parhain! ;D


Bruce tuli siis itse kuuden aikoihin lämmittelemään yleisöä! No Surrender kuulosti akustisenakin aivan mahtavalta!

Kului pari tuntia, kunnes kokoonpano saapui jälleen lavalle. The legendary E Street Band!


Osa kuvista on aivan surkuja, mutta tein parhaani niiden muokkaamisessa! Muuten olisitte joutuneet katsomaan vinksahtaneita kuvia, jotka kruunaisi hiusten alta pilkottava kalju tai heilahtanut käsi.



Iltaa kohti mentäessä tunnelma oli vain entistäkin intensiivisempi!

Päässä napsahti useampikin piuha poikki, kun muutama all-time-favorite biisi pärähti käyntiin! 

Because The Night kuulosti livenä paremmalta, mitä levyltä kuunneltaessa. 

Badlandsin  piano kaikuu vieläkin sävel säveleltä mun päässä! 

Kiitos! Kiitos! Kiitos! Ja tunnin encore heti perään!
Loppusanat!

Kaikki pelasi niin yksi yhteen, niin hyvin, että todellakin olin ihan monttu auki sen keikan jälkeen.
(Monttu auki -onpa älyvapaa sanonta, voi näitä kielemme helmiä!)

Vaikka olimme lavasta melko kaukana, tuntui siltä, että tällä keikalla missään ei mennyt rajoja
Bruce Springsteen kiehnäsi jatkuvasti eturivin fanien kanssa, kävipä lavalla joku naikkonen tanssimassakin!

Kaikki tuntui niin siistiltä! Mikään ei ollut ennalta-arvattavaa, (kohta käydään vaihtamassa vaatteet, ja kutsutaan uudet tanssiryhmäpojat biisin tahtiin nytkymään...voi saatana...) vaan koko keikka tuntui sellaiselta sydämelliseltä improvisaatiolta alusta loppuun! Kaikilla oli varmasti hauskaa! 

Vielä kerran: KIITOS!

___________________

-Translation-

It was the time for Bruce Springsteen & The legendary E Street Band. 

Fantastic experience! The gig lasted for over 4 hours and Bruce played 38 songs in total. That's what I call dedication with true talent!

2 comments: