Saturday, August 25, 2012

Mary Chained

Taas tuli useampi päivä pidettyä taukoa! Itseäni ei haittaa, turhia postauksia en tee, ja myös koulu pitää minut kiireisenä.

Uskomatonta, miten nopeasti sitä sulautuu uuteen elämäntyyliin; vielä muutama kuukausi sitten tein katkerana kassaduunia vanhempien nurkissa asustellen! Nyt tavallaan olen jo omillani, ja kuinka ollakkaan - kaikki tuntuu yllättävän tasapainoiselta. Luulin, että en koskaan totu kaupunkielämään tai siihen, että aamuisin täytyy herätä ihan yksin.



Jonkun päivän asu. Tältä päivältä muistan, että hiukseni olivat likaiset ja harjaamatta ja kuinka rukoilin itselleni sateenvarjoa.

Miten löysin tuon bodychain-härpäkkeen eurolla, vaikka alkuperäinen hinta olisi ollut kolmekymppiä.


Kouluun sopiva asu on vaikea käsite määritellä. Toiset menee pussihousuissa, itse kuljen lähes juhlavaatteissa. Haluan näyttää itsevarmalta, mutta myös tarpeeksi rennolta.

Näin on aina paras, tietysti tulee niitäkin päiviä, että on vain syöksyttävä ylös sängystä, otettava laukku ja lähdettävä. Kiire on erittäin perseestä.



Löytyisipä myös vähän inspiroivampi kuvausympäristö kuin metri kertaa metri parveke.
Sellainen rauhallinen paikka, jossa ihmiset ei mulkkaisi, vaikka itsestään muutaman kuvan ottaisikin.

_________________

-Translation-

Rainy day outfit. I have been thinking, what's suitable to wear at school. Even though I don't really care, I find it humorous that I dress up everyday like I'm heading to a party. 

8 comments:

  1. Mullakin on tapana aina panostaa koulupukeutumiseen.. Aina välillä sorrun arvostelemaan toisten "lenkkeilyasuja" koulussa.. Mutta makunsa kullakin, mun mielestä kuitenkin collegehousut on tarkotettu rennoiksi kotihousuiksi.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, töihin en juuri koskaan pukeutunut erikoisemmin, koska työvaatteet.

      Muistan kyllä kuitenkin miten muotia oli pukeutua lukion koeviikoille mahdollisimman rennosti. Näytti välillä vähän koomiselta! :D

      Delete
  2. Replies
    1. Kiitos! Ihanaa kun kommentoit niin usein, kiitos! ♥

      Delete
  3. Ei hitto sun blogin ulkoasu on ihana! Yleensä en tykkää yhtään mistään erikoisemmista ulkoasuista mut tää kolahti suoraan sydämeen ♥ Muutenkin tykkään, sait uuden lukijan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos todella paljoon, ulkoasun eteen on nähty paljon vaivaa, sillä pidän sitä tärkeänä juttuna blogeissa.

      Tuhannet kiitokset myös lukijaksi liittymisestä ♥

      Delete
  4. Sun blogi vaikuttaa mielenkiintoiselta! Tykkään sun tyylistä ja tää blogin ulkoasu on ihana :3 Sait uuden lukijan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, kiitos! ♥ Uudet lukijat ovat aina todella tervetulleita ^.^

      Delete