Tuesday, August 28, 2012

Simple Life

Terve taas! Sen sijaan että Big Brotheria katsoisin, päätin tulla päivittämään blogiani! Onneksi myötähäpeä on ihan arkipäiväinen elämys, jonka eteen ei tarvitse nähdä edes television avaamisen vaivaa.

Päivät vilisevät ohi käsittämätöntä vauhtia. Se ei haittaa, kivoja hetkiä mahtuu joukkoon enemmän kuin voi oikeastaan odottaa! Salaisuudesta on todella ollut hyötyä -ei stressiä, surua tai turhaa kiirettä! Ihana tunne, kun kaikki on hallinnassa.


On ihanaa löytää uusi huulipuna -tietysti omista aikaisemmista kätköistään, minkä huomionhakuisuus vetää vertoja jopa hiuksilleni!

Ja kun vasemmalla kädellä napsituista, tärähtäneistä kuvista tulee kuitenkin julkaisukelpoista materiaalia.



On ihanaa löytää vihdoin uusi laukku, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Jonkin aikaa sitten olisin vannonut, että tällästä tikattua rich bitch-veskaa en tulisi koskaan ostamaan. Mutta toisin kävi -väri on todella kaunis ja syksyinen, ja yksityiskohtia on juuri oikean verran.

Kyllä kelpaa tämä olalla keikkua ympäriinsä. Toivottavasti kestää pitkään, että ei tarvitse roikottaa tavaroitaan jossain rumassa kangaskassissa!



On ihanaa löytää paita uusiokäyttöön kaapin pohjalta, minkä yksityiskohdat hivelevät silmiä. Sain tämän pahimman vintage-huuman aikana joululahjaksi vuosia sitten. Yhä niitä kauneimpia kukkakuoseja, mitä olen nähnyt.

Mitä turhaan pelkästään hempeilemään, tämän voi yhdistää hyvin esimerkiksi nahkashortsien ja niittivyön (miten omaperäistä...) kanssa!



On ihanaa omistaa funky papukaijamuki, josta koulusta tultuaan voi juoda päivän parhaimmat kahvit! Hei, pienistäkin iloista saa paljon irti!


                                                            _______________

-Translation-

Small but great things that makes my life even more worth living for.

1 comment:

  1. ♥ Kiva blogi sulla ! Osallistu arvontaan täällä ja voita söpöjä koruja! http://www.hennanblogii.blogspot.fi/2012/08/arvonta.html ♥

    ReplyDelete