Wednesday, April 13, 2011

Take command



Hei, hengissä ollaan! Aika mielenkiintoinen helvetti oli ennakkotehtävien tekeminen, mutta onneksi lopulta päästiinkin vihdoin voiton puolelle. Näkisittepä ne työt! Ihan hirveitä, mutta toisaalta ei niissä aiheissakaan ollut mitään aihetta iloitsemiseen. Mun piti ottaa niistä valmiista tehtävistä valokuvia, mutta se nyt vähän jäi, koska hinkkasin niitä valmiiksi aamuviiteen asti. Lopulta vain herätäkseni väsyneenä siihen, että tuloste yhteishakulomakkeesta puuttuu, eikä sitä saanut enää mistään.  Sitten muutama  itkuahdistusromahtaminen, ja  kympiltä soitto hakutoimistoon. "Joo, me tulostetaan ne kaikki tarvittaessa, tuot vaan ennakkotehtävät" Siis helvetti, mitä elämän ironiaa. Paljon melua turhasta -kirjaimellisti, kun mun usko siihen, että tulisi edes pääsykoekutsu on melkosen haparoivaa. Olisi varmaan pitänyt hakea vaan suosiolla yliopistoon. Hahah.


Nyt kuitenkin vapaus ja kevät polttelee! Nyt voi tehdä kaikkea turhaa! Tai jos nyt ei kuitenkaan, huomenna alkaa työt, lauantaina sekä tiistaina pitkät teatteriharkat ja autokoulukin kuuluu nykyään varsin kiinteästi mun elämään. Kohta tässä tarvii jo kalenterin. No onhan mulla pian koko ensi vuosi aikaa saamattomasti löysäillä...
Still sad, koska mulla oli muutama suunnitelma viikonlopulle, ja pitäisi paria ihmistäkin ehtiä näkemään. Mutta kai mä mielummin ryydyn kuin jään rappiolle.

Kuvasaldoltaan tää postaus jää nyt köyhäksi, vaikka tiukassa oli noidenkin kuvien löytäminen weheartit:stä.
Joskus tuntuu vahvasti siltä, ettei siellä ole muuta kuin pliisuja pusukuvia ja kireisiin farkkushortseihin ahtautuneita honteloita naisia. Hentosten seurustelukuvien sijaan tää kuva sai kuitenkin hymyn heilahtamaan munkin nuhjuuntuneelle naamalle:
 

Aika badassie. Toi muija on varmaan joku Avril Lavignen karmeimpien lookkien ja Skinsin Effyn risteytys. Huhhuh on mullakin joo tylsää.


Miten voikaan enempää kahdehtia tota lauluääntä! :
Eleanoora Rosenholm - Ambulanssikuskitar


The whitest boy alive - Burning

2 comments:

  1. viikonloppuna ryyppää

    ReplyDelete
  2. aika ovela anger-danger ^^

    meiä pitää pitää myös grillikauden avajaiset ^^

    ReplyDelete